Summa sidvisningar

tisdag 13 september 2011

jag vill njuta av livet!



Ok,
Jag har tagit ett beslut som jag kanske får ångra, eller som har varit riktigt, inte vet jag. Men jag har gjort det som har känts rätt just nu. För min egen skull.
Och det är inte mycket jag har gjort för min egen skull. Det har alltid varit för alla andras skull.


Jag har fått till mig att jag inte längre är lika ung som förut. Tacka gudarna för det, jag skulle inte vilja byta med ungdomarna idag, de har det inte lätt i det samhället vi låter dem växa upp i. Då jag var ung fanns det jobb, det var rakare kommunikation och man behövde inte bestämma sig för vad man skulle bli redan som 12-åring. Så inte vill jag vara ung nu, jag vill vara mogen och medveten!


Men jag tänker inte längre göra något jag inte vill.  Jag tänker inte vara kuvad mer. Jag tänker leva, varje ny dag, som om det vore en ny början på ett nytt liv. Jag tänker inte ge mig hän åt en man om det inte känns fullt ut. Jag tänker inte följa skallens uppmaningar, utan jag följer hjärtats och magkänslans signaler.



För det här med att åldras, det skrämmer inte mig. Alla åldrars och alla ska dö. 
Och hur mycket man än försöker se yngre ut, så finns åren där. Och vet ni vad? Det är helt OK.
Så jag tänker inte klippa av mig håret för att se 10 år yngre ut. Jag vägrar gå i högklackat. Inte ta på mig tajta obekväma jeans. 
Jag är bara just jag. Med alla åren bakom mig. Och jag är bara jag, som ser framåt med de år jag har kvar.


Det är lugnt, ingen överlever naturens lag. 
Men de år jag har kvar tänker jag leva ut med hela min själ....med all rätt!




Mammen