Summa sidvisningar

torsdag 4 augusti 2011

så hett det är !

Här sitter jag och njuter av livets nya nycker!

Allra först måste jag väl erkänna att jag behöver göra en rättelse. Det är inte lätt men jag vet när jag har fel och jag ska väl erkänna det då...Min svärson kom igår och undrade hur i helsike jag kunde påstå att jag klarar mig utan en man i hushållet. Det frågar han naturligtvis med all rätt, det är ju han som har fixat det mesta här. Fy på mig! Ledsen, svärsonen, jag ber om ursäkt och jag talar nu om att jag är jättetacksam för att du har ställt upp så mycket!
Ok, jag är inte så bra på det där tekniska och jag orkar inte lyfta möbler själv..ok,ok. Erkänner och beklagar mitt uttalande! =)  


Och frågan är, ärligt talat,  hur länge jag fixar det utan manligt sällskap i den här värmen... trodde bara att det var karlar som fick stånd i den här värmen, men kvinnor påverkas också...shit så jobbigt! Jag vill inte påverkas, vill inte vilja ha en karl (eller dess bihang), försöker knipa allt jag kan, men vad fasen hjälper knipningar i den här värmen?! Jag kan ju knappast gå omkring med "farbror Blå" i handväskan heller (eller kan jag det?). Hur som helst så får jag undvika karlar helt enkelt, i alla fall tills det börjar regna igen... Så det är inte bara karlar som behöver kallduschar... Men jag är som jag är, jag skulle aldrig erkänna det förstås...att jag skulle behöva en (Över min döda kropp!) Hahaha...

Nej, jag får hålla mig inne och städa, hitta ursäkter hela tiden....och hoppas på regn! 


het i värmen/
Mammen