Summa sidvisningar

fredag 12 augusti 2011

Big Is Beautiful

Så jobbigt att gå i klädaffärer som bara har allt i ministorlek! Alla har inte generna för det smala släktet eller ser ut som stickor. Big Is Beautiful heter det på HM och så är det. Vi har lite att ta på, och vi har en stor famn att krypa intill. Inga benrangel här inte! Även om jag har gått ner i storlek efter all energi jag fick av skilsmässan så har jag fortfarande kvar en hel del, och det vill jag behålla, för annars kommer jag att se ut som ett russin ju! Ni vet, fettet som försvinner blir ju rynkigt liksom, det viker sig liksom, så jag vill hellre ha fett än rynkor...=)


Irriterad då jag nu börjar handla kläder till mig själv. Det är fuskigt att man inte ska få bära sexiga kläder bara för att man är stor (bystad). Varför finns det bara till pinnsmala brudar? Vi stora kärringar som blir 40 år och upptäcker att SEX ÄR LIVET, vad ska vi ha på oss? Mamelucker kanske? Eller trosbyxor? I helsike heller!
 För visst ska man kunna njuta av livets härligheter, hur man än ser ut. Så jag funderar på varför ingen öppnar en butik med bara stora (sexiga) kläder, Tro det skulle gå skitbra faktiskt. Och jag blir förste stamkund!


Så har jag letat i snart 30 år efter ett plagg som jag aldrig har hittat i min storlek, men som jag har trånat efter, dvs, där mina tuttar får plats. Ni vet, de där snygga svarta nattlinnena med svart spets i silkes...Men nu har jag hittat dem! Så jag inhandlade två svarta spetsnattlinnen i silkes...att få trä dem över huvudet, de bara glider ner liksom...Å vilken härlig känsla det var! (Stora damer kan kontakta mig så ska jag berätta var de finns, tveka inte, de är skitsexiga, sköna och de finns i många större storlekar!)
Frågan är bara, om jag kommer att våga använda dem...=) 






Mammen